TRASTING LOGO VECTOR-01

Zaštita podataka

UVJETI KORIŠTENJA

Dobrodošli na našu web stranicu www.namještaj.hr . Omogućujemo Vam korištenje usluga i sadržaja web stranice, https://namještaj.hr koji su uređeni ovim Uvjetima korištenja web stranice. Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa web stranice https://namještaj.hr prihvaćate u potpunosti navedena pravila i uvjete korištenja. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje.

Sadržaj web stranice i autorskih prava

Svi sadržaji i formati na web stranici https://namještaj.hr su u vlasništvu firme Trasting d.o.o., Gračansko dolje 18, 10 000 Zagreb, OIB: 38069871731. Sadržaj se smije koristiti isključivo uz pisanu privolu Trasting d.o.o. (potpisana izjava, e-mail i sl.). Neovlašteno korištenje sadržaja, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. 

Točnost i istinitost informacija

Trasting se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem kvalitetnog i točnog informiranja korisnika web stranice. Trasting ne preuzima odgovoronost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju bilo kojeg drugog dijela web-a.

Promjene uvjeta korištenja i sadržaja web stranice

Trasting zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja web stranice, a sve izmjene biti će objavljene na ovom linku. Trasting zadržava pravo izmjene ili brisanja sadržaja na web stranici, bez prethodne najave. Trasting nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim putem. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja, molimo da se obratite na adresu trasting@trasting.hr.

ZAŠTITA PODATAKA

Trasting.d.o.o., Gračansko dolje 18, 10 000 Zagreb, OIB:  38069871731, poštuje privatnost i štiti osobne podatke svojih korisnika, zaposlenika, poslovnih partnera i drugih osoba s kojima ostvaruje poslovnu suradnju, a čije osobne podatke prikuplja i obrađuje u svom svakodnevnom poslovanju. Obvezuje se očuvati sigurnost podataka koje putem https://namještaj.hr prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Smatrat ćemo da daljnje korištenje https://trasting.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

Korištenje osobnih podataka

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali Trastingu korištenjem https://namještaj.hr. Trasting se obvezuje kako osobne podatke neće učiniti dostupnim trećim osobama, objavljivati, niti davati trećim osobama na korištenje bez prethodne suglasnosti korisnika na kojega se odnose osobni podaci. Prilikom posjeta ovim stranicama Vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ukoliko ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili. Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (uključujući vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Trasting ima pravo koristiti u statističke svrhe radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Poveznice

https://namještaj.hr može sadržavati poveznice na druge internet stranice (npr. Facebook, Instagram, članci i sl.). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Trasting ne može biti odgovorna za poštivanje privatnosti na spomenutim internetskim strancima. Stoga korisnike potičemo na pažljivo čitanje izjave o privatnosti svake internet stranice kojoj pristupaju.

Sigurnost

Trasting poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti. Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Trastinga, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem pisanog zahtjeva na e-mail adresu trasting@trasting.hr .

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

KOLAČIĆI

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva tijekom navigacije web stranicom. Od toga se kolačići koji su kategorizirani po potrebi pohranjuju u vaš preglednik jer su neophodni za rad osnovnih funkcija web mjesta. Također koristimo kolačiće trećih strana koji nam pomažu analizirati i razumjeti kako koristite ovu web stranicu. Ovi će se kolačići pohraniti u vaš preglednik samo uz vaš pristanak. Također imate mogućnost odjave od ovih kolačića. Ali isključivanje nekih od ovih kolačića može utjecati na vaše iskustvo pregledavanja.

Pravila o kolačićima u nastavku objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. podatke koje prikupljamo pomoću kolačića, kako se te informacije koriste i kako kontrolirate postavke kolačića. 

U bilo kojem trenutku možete promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: namještaj.hr

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih podataka. Pohranjuju se na vašem uređaju kada se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi nam kolačići pomažu da web mjesto pravilno funkcionira, učini ga sigurnijim, pruži bolje korisničko iskustvo i shvati kako web stranica djeluje te da analiziramo što funkcionira i gdje se trebamo poboljšati.

Kako ih koristimo?

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve i treće strane u nekoliko svrha. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni da bi web stranica funkcionirala na pravi način i oni ne prikupljaju nikakve vaše osobne podatke.

Kolačići treće strane koji se koriste na našoj web stranici uglavnom služe kako bi se razumjelo kako web stranica funkcionira, kako Vi komunicirate s našom web stranicom, kako bismo zaštitili naše usluge, kako bismo pružili oglase koji su relevantni za vas, a sve u svemu radi poboljšanja boljeg korisničkog iskustva i pomoći oko ubrzanja budućih interakcija s našom web stranicom.

Koje vrste kolačića koristimo

NUŽNI

Neki su kolačići neophodni da biste mogli iskusiti punu funkcionalnost naše stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprečavanje bilo kakvih sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju i ne pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućuju vam prijavu na svoj račun, dodavanje proizvoda u košaricu i sigurno plaćanje.

STATISTIČKI

Ovi kolačići pohranjuju podatke poput broja posjetitelja web mjesta, broja jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice web mjesta posjećene, izvora posjeta itd. Ti podaci nam pomažu da shvatimo i analiziramo koliko dobro web stranica radi i otkrijemo gdje su potrebna  poboljšanje.

MARKETINŠKI

Naša web stranica prikazuje oglase. Ovi kolačići se koriste za personalizaciju oglasa koje vam prikazujemo. Ovi kolačići pomažu nam i da pratimo učinkovitost oglasnih kampanja.

Informacije pohranjene u ovim kolačićima također mogu koristiti nezavisni pružatelji oglasa za prikazivanje oglasa na drugim web mjestima u pregledniku.

FUNKCIONALNI

To su kolačići koji pomažu određenim nebitnim funkcijama na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja web stranice na platformama društvenih medija.

IZVEDBENI

Ovi kolačići pomažu nam da pohranimo vaše postavke i postavke pregledavanja poput jezičnih postavki kako biste imali bolje i učinkovitije iskustvo u budućim posjetima web mjestu.

Kako možete kontrolirati postavke kolačića?

Ako se kasnije odlučite promijeniti svoje postavke tijekom sesije pregledavanja, na zaslonu možete kliknuti karticu “Pravila o privatnosti i kolačićima”. Ovo će ponovno prikazati obavijest o pristanku koja vam omogućuje da promijenite postavke ili u potpunosti povučete pristanak.

Uz to, različiti preglednici nude različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke svog preglednika kako biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.